سردرد علائم شایع بیماری های کلیوی است. بر زندگی و کار از بیماران به شدت بیمار، به این دلیل، بیماران مضطرب برای پیدا کردن درمان های در دسترس برای از بین بردن سردرد اگر شکست ترمینال کلیه هستند.

؟ چه چیزی باعث سردرد در صورت عدم ترمینال کلیه؟

کم خونی. کلیه بهداشتی می تواند هورمونی به نام اریتروپویتین به تولید سلول های قرمز خون تولید کند. هنگامی که آسیب کلیوی رخ می دهد، سلول های قرمز خون خواهد شد نسبت کاهش می یابد، منجر به کم خونی.

تجمع مواد سمی. وقتی کلیه ها قادر به حذف مواد سمی که در کلیه تجمع می یابد. آنها را باعث آسیب به دیگر قسمت های بدن در کلیه، از جمله سیستم عصبی انجام دهد.

چگونه به رفع سردرد اگر شکست ترمینال کلیه؟

کارشناسان در کلیه SHIJIAZHUANG کلیه بیمارستان بیماری توصیه "چهار به علاوه هفت" درمان. شامل "چهار یک" درمان و هفت داروهای چینی. "چهار و یک" درمان است متشکل از یک بطری ترکیب Maikang، یک دوز از طب چینی خارجی دوز خوراکی و حوضه حمام پا با طب چینی.

یک بطری از ترکیب Maikang. این برای درمان بیماری کلیه ضروری است. اثرات بزرگ از بین بردن مواد سمی از بدن به اندازه کافی مورد نیاز است.

دوز دارو دهان و دندان چینی. مواد تشکیل دهنده اصلی از این درمان به بیماران مختلف، شرایط مختلف این بیماری و درمان بر اساس تغییر کرده است. این نیز در درمان بیماری کلیوی ضروری است.

دوز خارجی. این درمان فشرده گرم است. در مقایسه با طب چینی دهان، خارجی دارای اثرات سریع تر. نه تنها می تواند به طور کامل از بین بردن مواد سمی، تا که به ارائه یک محیط برای کمک به سلول های سلامت آسیب دیده را تعمیر.

حوضه حمام پا با طب چینی. این درمان طبیعی می تواند کل میکروسیرکولاسیون بدن حمایت می کنند.

درمان هفت طب چینی ها بخار پز، دایره درمان، سرد فشرده سازی، با دارو عصر، حمام پا؟، طب سوزنی درمان، انما درمان.

با استفاده از این درمان طبیعی برای چند هفته، علامت سردرد به تدریج می تواند تسکین دهد.

:: برچسب‌ها: نارسایی مزمن کلیوی، درمان نارسایی مزمن کلیه، سردرد، دیالیز ,
تاریخ انتشار : جمعه 5 دی 1393 | نظرات ()